18/06/2024 NY STOR MESSEDISK…

NY STOR MESSEDISK…

Nyhet i vårt sortiment!

adTribune Shell 2in1 – Den ultimate promotiondisk.

Vi er stolte av å kunne presentere en spennende nyhet i vårt sortiment – adTribune Shell 2in1. Denne promotiondisken er en allsidig, mobil og solid løsning som vil hjelpe deg med å fremheve din merkevare på en profesjonell måte, uansett hvilket arrangement du deltar på.

Perfekt for messer, promoteringseventer og konferanser.

Messer
Med et stort visningsområde er adTribune Shell 2in1 ideell for deltakelse på messer. Den gir deg åtte hyller til oppbevaring av ekstra markedsføringsmateriale, og den solide konstruksjonen sikrer stabilitet gjennom hele arrangementet.

Eventer
Denne promotiondisken kan foldes sammen til en koffert, noe som gjør transporten enkel og oppsettet raskt. Utskiftbare trykk lar deg tilpasse grafikken til ulike kampanjer, slik at du alltid er relevant og treffer riktig målgruppe.

Konferanser
På konferanser gir adTribune Shell 2in1 en profesjonell stasjon for presentasjon av produkter og informasjonsmateriale, noe som bidrar til å tiltrekke og engasjere deltakerne.

Fordelene med adTribune Shell 2in1
Ved å velge adTribune Shell 2in1 får du en promotiondisk som virkelig skiller seg ut. Her er noen av fordelene:

  • Eksepsjonell mobilitet: Disken foldes sammen til to koffert med hjul, noe som gir enestående mobilitet. Dette er spesielt viktig når du ofte bytter lokasjon mellom ulike arrangementer. Transport og lagring blir utrolig praktisk når disken er sammenfoldet.
  • Stor reklameflate: adTribune Shell 2in1 er en av de største diskene på markedet, med et stort visningsområde som gir effektiv produktpresentasjon og tiltrekker seg potensielle kunders oppmerksomhet.
  • Verktøyfri montering: Monteringen av disken er intuitiv og krever ingen verktøy. Bare fold ut de to koffertene og plasser topp-platen av møbelplate på dem. De borrelåsfestede trykkene kan enkelt erstattes med nye etter endt kampanjeperiode.

Hva inneholder settet?
Når du velger adTribune Shell 2in1, får du:

  • En disk som kan foldes sammen til to koffert med hjul
  • Topp og hyller laget av møbelplate
  • Trykk sikret med laminat

Tekniske spesifikasjoner
Konstruksjon som kan foldes sammen til to koffert med hjul
Utskiftbare trykk

Høyde: 97 cm,
Bredde: 200 cm,
Dybde: 80 cm,
Vekt: 45 kg

adTribune Shell 2in1 er den ultimate løsningen for deg som ønsker en stor, solid og mobil promotiondisk. Ikke gå glipp av muligheten til å effektivt fremheve din merkevare på ditt neste arrangement. Bestill din adTribune Shell 2in1 i dag og opplev forskjellen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *